Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Artiklar

Swinoujscie: En Pärla vid Östersjön och Din Port till Berlin

Swinoujscie, en charmig stad vid Polens nordvästra kust, är en dold pärla vid Östersjön som erbjuder en unik kombination av strandnöjen, kulturell rikedom och enkel tillgång till Berlins pulserande metropol. Denna stad är inte bara en idyllisk semesterdestination, utan också en viktig knutpunkt för färjetrafik mellan Sverige och Polen. Dessutom är Swinoujscie en utmärkt utgångspunkt för resor till Berlin, vilket gör staden till en attraktiv plats för både avkoppling och äventyr. Swinoujscies Charm och Attraktioner En Stad av Öar Swinoujscie är unikt då det är beläget på tre stora öar: Usedom, Wolin och Karsibor. Denna geografiska mångfald bidrar till stadens...

Läs hela artikeln

Färja Ystad-Swinoujscie

Polen är återigen öppet för Svenskar!

Polen har återigen öppnat sina gränser för Svenskar. Så det är fritt fram att boka semester i Polen. För mer detaljer kan ni läsa artikeln om öppningen på Polen.guru.

Läs hela artikeln

trelleborg-swinoujscie

Coronavirus uppdatering för färja mellan Trelleborg och Swinoujscie

Vi har fått otroligt många frågor om hur det ser ut med färja som avgår från Trelleborg och går till Swinoujscie i Polen på grund av coronaviruset (Covid-19). Så här har vi summerat lite fakta som besvarar dom flesta frågorna: För frakttransporter är det inga begränsningar förutom sanitära kontroller För vanliga passagerare är det endast tillåtet att resa ifall du är polsk medborgare.  Utöver detta finns det också krav i polen på att bära ansiktsmask. Vi hoppas på att detta besvara era frågor.  

Läs hela artikeln