Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Färja Trelleborg-Swinoujscie

När du har valt resmålet Polen, kommer det att finnas olika sätt att ta sig dit. Ja, det handlar inte om mera än två. Detta är flyg eller färja. Här har det blivit mycket populärt att ta färjan över till Polen, då detta generellt sett ger ett bättre pris och du får en liten kryssning på köpet. Här ska det handla om färja Trelleborg till Swinoujscie, som är en av de tre populära rutterna som många väljer för att semestra eller bara snabbt besöka Polen. Det ända valen för att ta färja från Trelleborg till Swinoujscie är TT-Line, som är ett rutinerat och bra rederi med mycket hög kvalitet på sina resor.

Avgång från Trelleborg

För att ta färja från Trelleborg till Swinoujscie, måste du först ta dig till Trelleborg. Här handlar det om en mycket synlig stad. Du kan nästan säga att alla vägar leder till den skånska kuststaden Trelleborg. Dessa vägar är också av mycket hög kvalitet.Här tar du dig sedan med dina biljetter, som du bokat online, till terminalen och checkar in.

Val vid bokning

När du bokar din resa finns det även en rad olika val att göra. Vill du ha med dig bilen på färjan för att resa runt i Polen, eller väljer du att hyra bil på plats? Efter detta handlar det om att boka hytt och vilken storlek och kvalitet du vill ha på denna. Generella priser per person ligger på runt 800-900 kronor enkel resa utan bil. Helt enkelt ett bra pris på en resa av hög kvalitet och många upplevelser.

Resan och aktiviteter på färjan

Resan med färja mellan Trelleborg och Swinoujscie tar cirka 7h, vilket gör att du vill ha något att göra ombord. Här finns det tre färjor som kan ta dig till Swinoujscie. Detta är Nils Holgersson, Peter Pan samt Tom Sawyer.

Alla dessa fartyg är moderna och erbjuder café, restaurang samt olika nivåer på hytter. Bilen kan tas med på alla dessa och de erbjuder också extra underhållning för att göra de yngsta gladare under den långa resan. Faktum är att du som vuxen också hittar underhållning under resan i form av god dryck och ett spännande casino. TT-Line ser till att alla får en trevlig resa med färja Trelleborg till Swinoujscie.

Boka färja direkt hos TT-Line